Arbejdsprocessen

Arbejdet med produktionen har været præget af en del afprøvning af siderne på forskellige familiemedlemmer og på elever fra en 3. klasse på Christianshavns Skole. Da vi startede på produktionen af webstedet, havde vi besluttet os for at være tro mod Experimentariums nuværende layout. Men efter ca. halvanden måneds arbejde blev vi klar over, at det ikke fungerede efter hensigten. Brugerfladen var sådan set god nok og grafikken var pæn, problemet var bare, at webstedet lignede noget, som kunne være bestilt af Den Danske Bank og bar bestemt ikke præg af at være et sted for børn. Da både egne børn og elever fra 3. klasse ubetinget gav os ret i dette, besluttede vi os for at begynde forfra.

Efter hjælp fra en dygtig tegner, syntes både egne børn, flere elever fra 3. klasse og vi selv at arbejdet var på rette kurs og det endelige layout begyndte at tage form. Vi har desuden været så heldige at få hjælp til at lave en søgefunktion på webstedet.

Idet vi jo er under tidspres, har vi været nødt til at begrænse os lidt med hensyn til, hvor meget af webstedet, vi kan nå at færdiggøre. Vi har derfor som det kan ses på bilag 2a og bilag 2b valgt, ikke at lave forsøgene til indskolingen og udskolingen. Det er dog selvfølgelig tanken, at disse på et senere tidspunkt skal laves og lægges på webstedet, ligesom vi regner med, at webstedet hele tiden skal opdateres og videreudvikles (se ideer til videreudvikling på bilag 4).

Produktionen er lavet i Microsoft FrontPage 2000 og Stone's WebWriter 3

Tilbage til forsiden Tilbage til forsiden
Næste side